Slipstress coach abonnement

 

Få has på din stress med et slipstress coach abonnement.

Abonnementet er online stresscoaching for dig som foretrækker en nem og fleksibel måde at arbejde med dine akutte stresssymptomer, inden de udvikler sig til kronisk stress. Eller til dig som gerne vil have en afklaring på dine akutte stresssymptomer, inden et eventuel coach- eller terapiforløb indledes. Eller til dig der bare foretrækker at arbejde med dine akutte stresssymptomer online på en nem og bekvem måde.


Slipstress coach indhold

Forløbet indledes med en snak om dine aktuelle autonome stresssymptomer. Det kan eksempelvis være koncentrationsbesvær og visse hukommelsesvanskeligheder, søvnproblemer, manglende eller svingende energi og humørpåvirkninger, som alle er forventelige symptomer på en kortere- eller langvarig belastning.

Allerede efter første samtale, vil du få glæde af at mærke en stresslindring. Her får du en række værktøjer, som du kan bruge med det samme. Oplevelsen af, at du effektivt selv kan gøre noget for din situation og for dig, giver dig en følelse af optimisme og overskud, og du vil hurtigt føle dig lidt bedre tilpas.

I stresscoachingen vil vi arbejde med dine nuværende vaner og overbevisninger. Jeg vil introducere dig for en række redskaber, som du kan bruge til at træne afslapning, regelmæssig søvn, samt at få fysisk aktivitet ind i din planlægning af dine daglige rutiner. Vi vil træne dine mentale holdninger til dig selv, dine kost og alkoholvaner, hvad du anser som vigtigt i dit liv, - og nok så vigtigt, - hvordan du slipper af med dine dårlige vaner og får det liv, du selv ønsker.

Ind imellem sessionerne vil jeg anbefale dig relevant læsestof, - og du får opgaver med øvelser, som du kan arbejde med. Du må forvente ugentligt, at skulle bruge en del tid på arbejdet mellem sessionerne, da det er dem, der medfører den største forskel på, om du bliver fri af stress.

Vi vil løbende følge op på, hvor tilfreds du er med rejsen ud af stressen, - og hvad der særligt skal fokuseres på således, at du har en rimelig sikkerhed for, at stressen ikke dukker op hos dig igen.

 

Vilkår for slipstress coach abonnement:

  • Abonnementet tegnes for en måned ad gangen ved forudbetaling af kr. 1.500,00.
  • Abonnementet er gældende fra det tidspunkt betaling har fundet sted og for den efterfølgende måned.
  • Abonnementet er løbende og skal opsiges inden udgangen af en måned, - ellers vil det automatisk være fornyet og betalingspligtig for den efterfølgende måned.
  • Inkluderet i abonnementet er 4 x 30 minutters online stresscoaching pr. måned med forudbestilling.
  • Inkluderet i abonnementets løbetid er fri adgang til daglig bemandet slipstress hotline, mellem kl. 9:00 og 12:00 til en årlig abonnements værdi af kr. 4.200,00 .
  • Forbrugeraftalelovens regler er gældende for abonnementet.