Stresschatten

 

Få personlig chatrådgivning om din stresssituation.


Du bestemmer selv indholdet af chatsamtalen, mens rådgiveren stiller uddybende spørgsmål for, at kunne give den bedst mulige rådgivning. Du har altid mulighed for at afslutte samtalen, når du ønsker det. Rådgiveren afslutter først samtalen, når han eller hun synes, den er slut og har givet besked om det. Ventetiden kan variere meget, hvis der er travlt på chatten.


Hvis chatten pludselig lukker, er det pga. en fejl, og IKKE fordi rådgiveren har afsluttet chatten.


Hvis du chatter fra en smartphone eller tablet, skal du være opmærksom på, at du kan miste forbindelsen, når den går på stand by, eller du forlader chatvinduet. Forsøger du efterfølgende at kontakte chatrådgivningen igen, er det ikke sikkert, du får fat i den samme rådgiver.

 

Fordele ved stresschatten

  • Du får rådgivning om din stress lige ved hånden, til anonymt at håndtere din stress af en professionel stresscoach.
  • Du får adgang til en fortrolig samtale om din stress, da stresscoachen er underlagt psykoterapeutforeningens etiske regler om fortrolighed.
  • Du får mulighed for tidlig rådgivning og dermed forebyggelse af en langvarig stressperiode.
  • Du får mulighed for at få rådgivning om din stress i forbindelse med en sygemelding.
  • Du får øjeblikkelig rådgivning om din stress.
  • Du får viden om stress.


Viser det sig, at dine stresssymptomer er af mere omfattende karakter, har du mulighed for umiddelbart at aftale en gratis afklarende online terapitime eller et stresscoaching-forløb, der med stor sandsynlighed vil mindske dine stresssymptomer over tid.