Bjarne Lildholdt
Psykoterapeut med speciale i stressbehandling

Min faglige baggrund er master i psykologi fra RUC og psykiatrivejleder fra Psykiatrifonden. Derudover er jeg

certificeret stresscoach af erhvervspsykolog Bjarne Toftegaard. Sideløbende efteruddanner jeg mig til psykoterapeut hos Jung Instituttet i København og MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion). 


Jeg er oprindeligt uddannet cand. merc. fra CBS og har mange års international ledererfaring, hvor stressen til tider har sat dagsordenen. Jeg har personlig erfaring med svær stress og udbrændthed og har igennem kognitiv og analytisk terapi lært at analysere og forbedre mit selvværd ved, at arbejde med de ubevidste fortrængninger, som førte til min stress og udbrændthed.


Jeg samarbejder med en af Danmarks førende stresseksperter og erhvervspsykolog, Bjarne Toftegård fra firmaet forebygstress.dk, hvor jeg er tilknyttet som stresscoach og rådgiver på stresstelefonen. Derudover er frivillig chatrådgiver hos Psykiatrifonden.For at holde mig opdateret, modtager jeg løbende supervision af erhvervspsykolog.

 

Priser:Én terapisession er på 45 minutter                                                                      kr.   600,00


Dobbelt terapisession er på 90 minutter                                                           kr.  1.100,00

        
  • Gratis formøde på 45 minutter i Valby.
  • Priserne er gældende fra 1. januar 2024 og er incl. moms.       

 

Relationer og samarbejdspartnere: