Stresscoaching

Den rette viden og de rette redskaberNøglen til at blive stressfri kræver, at du er villig til at arbejde med dig selv og udfordre dine nuværende vaner og overbevisninger


 - Det lyder måske simpelt, men det er ikke let.


 

Stress coaching forløbet

Forløbet strækker sig over ca. 3 måneder og indledes med en forståelse for, hvorfor stressen er opstået og hvad den gør ved dig. Oftest er der ikke kun én årsag og det er ikke sikkert du selv er bevidst om alle årsagerne.


Dernæst skal vi have en snak om dine aktuelle autonome stresssymptomer. Det kan eksempelvis være koncentrationsbesvær og visse hukommelsesvanskeligheder, søvnproblemer, manglende eller svingende energi og humørpåvirkninger, som alle er forventelige symptomer på en langvarig belastning, - og hvad det vil få af betydning for dig, efter du har gennemgået stresscoachingforløbet.


Allerede efter første samtale, vil du få glæde af at mærke en stresslindring. Her får du en række værktøjer, som du kan bruge med det samme. Oplevelsen af, at du effektivt selv kan gøre noget for din situation og for dig, giver dig en følelse af optimisme og overskud, og du vil hurtigt føle dig lidt bedre tilpas.


I stresscoachingen vil vi arbejde med dine nuværende vaner og overbevisninger. Jeg vil introducere dig for en række redskaber, som du kan bruge til at træne afslapning, regelmæssig søvn, samt at få fysisk aktivitet ind i din planlægning af dine daglige rutiner. Vi vil træne dine mentale holdninger til dig selv, dine kost og alkoholvaner, hvad du anser som vigtigt i dit liv, - og nok så vigtigt, - hvordan du slipper af med dine dårlige vaner og får det liv, du selv ønsker.


Ind imellem sessionerne vil jeg anbefale dig relevant læsestof, - og du får opgaver med øvelser, som du kan arbejde med. Du må forvente ugentligt, at skulle bruge en del tid på arbejdet mellem sessionerne, da det er dem, der medfører den største forskel på, om du bliver fri af stress.


Ved forløbets sidste session vil vi følge op på, hvor tilfreds du er med rejsen ud af stressen, - og hvad der særligt skal fokuseres på, således, at du har en rimelig sikkerhed for, at stressen ikke dukker op hos dig igen.


Se priser her

Læs også om stress terapi

 

Vilkår for stresscoaching forløb:

  • Forløber indledes med tre personlige samtaler ved fremmøde, som vil have en varighed på ca. 1½ time. Her vil du få konkrete værktøjer, som du kan tage i brug med det samme.

  • Opfølgende mentoring på en digital platform med ca. 45 minutters varighed pr. uge – kontinuerligt igennem ni uger. Her vil du få feedback og sparring til de nye metoder og teknikker, som du løbende får af mig.

  • Du får fuldt adgang til et otte ugers MBSR – Mindfulness Baseret Stress Reduktion, ledet af en             certificeret MBSR instruktør

  • Et års gratis abonnement på stresschatten.

  • Bogen “Mindre stress – mere overskud”, som vi bruger aktivt i forløbet er inkluderet i forløbet.

  • Notesbog, så du kan samle og gemme alle dine værdifulde indsigter.

 

Betaling- og bruttolønsordning


Hvis du allerede er sygemeldt fra dit arbejde med stress, vil din arbejdsgiver med stor sandsynlighed være interesseret i at få dig tilbage på jobbet hurtigst muligt, - og dermed helt eller delvist betale for dit stresscoachingforløb.


Alternativt kan du indgå en bruttolønsaftale med din arbejdsgiver, - hvor din udgift vil være halveret eller mindre.


Bruttolønsordninger går ud på, at du går ned i bruttoløn med det beløb som stresscoachingen koster, - og din arbejdsgiver betaler fakturaen for stresscoachingen.

På den måde er det stadig dig, der betaler coachingen, men fordi den trækkes fra før skat, betaler du reelt den halve pris eller mindre.


Der er nogle betingelser der skal overholdes, - aftal med din arbejdsgiver om etablering af aftalen. Det kan godt betale sig!


Betaling skal forelægge samtidig med forløbet indledes.